Bodrum Yangın - Dyzs4qlnwet Rm / Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.

Bodrum Yangın - Dyzs4qlnwet Rm / Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Bodrum, manavgat, marmaris, didim, körfez, kocaeli gibi yerleşim yerlerinde çıkan yangınlardaki son durum merak ediliyor. Peki ama türkiye'de kaç ilde yangın çıktı? Otellere yakın noktada çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Bodrum'un güvercinlik bölgesinde pina yarımadasında öğleden sonra başlayan orman yangını yarımadada bulunan 5 yıldızlı otelleri ve yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi.

Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberler
Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Türkiye'nin dört bir yanına peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olası bir tehlikeye karşı müşteriler otellerden teknelerle denizden tahliye ediliyor. Bodrum'da yangın otellere kadar ulaştı. Vatandaşlar kaç tane ilde yangın çıktığını araştırıyor. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Bodrum'un gümüşlük bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Türkiye'nin birçok ilinden yangın haberi gelmeye devam ediyor. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi. Peki ama türkiye'de kaç ilde yangın çıktı? Schnell und sicher online buchen.

Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bodrum gündem'e gelen ihbarlardan aldığımız bilgilere göre bodrum'un gümüşlük bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından müdahale edildiği belirtilirken bir kaç ambulansın da söz konusu. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Lgoig2k5ewhuqm
Lgoig2k5ewhuqm from i4.hurimg.com
Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Türkiye'nin dört bir yanına peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bodrum gündem'e gelen ihbarlardan aldığımız bilgilere göre bodrum'un gümüşlük bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rü.

Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Olası bir tehlikeye karşı müşteriler otellerden teknelerle denizden tahliye ediliyor. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Yangını denetim altına alma çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Bodrum, manavgat, marmaris, didim, körfez, kocaeli gibi yerleşim yerlerinde çıkan yangınlardaki son durum merak ediliyor.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde pina yarımadasında öğleden sonra başlayan orman yangını yarımadada bulunan 5 yıldızlı otelleri ve yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi.

Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberler
Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi. Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Türkiye'nin birçok ilinden yangın haberi gelmeye devam ediyor.

Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen.

Peki ama türkiye'de kaç ilde yangın çıktı? Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rü. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi. Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor.

Posting Komentar

0 Komentar