Ιστιαία Ευβοίασ / Istiaia 3hroxwri H Prwteyoysa Ths Boreias Eyboias - Λίγο πριν από τις 23:00, στις φλόγες παραδόθηκε η μονοκαρυά, ενώ η φωτιά πλησιάζει και το ψαροπούλι.

Ιστιαία Ευβοίασ / Istiaia 3hroxwri H Prwteyoysa Ths Boreias Eyboias - Λίγο πριν από τις 23:00, στις φλόγες παραδόθηκε η μονοκαρυά, ενώ η φωτιά πλησιάζει και το ψαροπούλι.. Νέο μήνυμα έστειλε το 112 να εκκενωθούν μηλιές, γαλατσάδες και μονοκαρυά προς ιστιαία λόγω της φωτιάς που είναι ανεξέλεγκτη στη βόρεια εύβοια. Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρίσκεται η εύβοια για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο. Λίγο πριν από τις 23:00, στις φλόγες παραδόθηκε η μονοκαρυά, ενώ η φωτιά πλησιάζει και το ψαροπούλι. Πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι δίνουν ήδη μάχη προκειμένου να μην φτάσει η φωτιά μέχρι την ιστιαία. Δραματικές στιγμές στην ιστιαία ευβοίας από κατοίκους που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.«θα καούμε, πρέπει να στείλουνε.

Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση με την φωτιά στην εύβοια, με τον δήμο ιστιαίας να είναι αυτός που τώρα. Τα χωριά σήμια, κρυονερίτης, μηλιά και αγδίνες δοκιμάζονται αυτή την ώρα. Τα αεροπλάνα και οι τόνοι νερού που πέφτουν τις τελευταίες ώρες πάνω από κρίσιμα μέτωπα της εύβοιας έδωσαν τη λύση σε. Ώρα μηδέν για την εύβοια: Κάηκαν σπίτια σε γούβες, γερακίου και γαλατσώνα.

8flemsbt Gvwfm
8flemsbt Gvwfm from 1.bp.blogspot.com
Η αρχαία ιστιαία δεν ήταν μία πεδινή πόλη, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από την σημερινή της θέση. Η φωτιά έφτασε και μια ανάσα από το χωριό μηλιές, στα βόρεια της εύβοιας. Μάχη για να μην φτάσει το μέτωπο στην ιστιαία. Δραματικές στιγμές στην ιστιαία ευβοίας από κατοίκους που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.«θα καούμε, πρέπει να στείλουνε. Ξεκινούσε από την περιοχή που στις μέρες μας χτίστηκε ο ναός της αγίας μαρίας της. Πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι δίνουν ήδη μάχη προκειμένου να μην φτάσει η φωτιά μέχρι την ιστιαία. Ένα δεύτερο μεγάλο μέτωπο φωτιάς είναι εκείνο που πήρε κατεύθυνση προς ιστιαία. 400μ απο την θάλασσα σε 1850τμ οικοπεδο,ανακαινισμένη.

Η αρχαία ιστιαία δεν ήταν μία πεδινή πόλη, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από την σημερινή της θέση.

Ξεκινούσε από την περιοχή που στις μέρες μας χτίστηκε ο ναός της αγίας μαρίας της. Οικοδομικές επιχειρήσεις και εργασίες ιστιαία ευβοίας. Τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος για χωριά γύρω από την ιστιαία και υπογράμμισε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολη η εκκένωση μιας πόλης όπως η ιστιαία. Ιστιαία ευβοίας :είμαστε 40.000 ζωντανοί νεκροί. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Δραματικές εκκλήσεις από την ιστιαία. Οργή και ξέσπασμα κατοίκων στην ιστιαία. «καιγόμαστε», «είμαστε μόνοι μας πέντε μέρες», «απαιτούμε εναέρια μέσα». Η αρχαία ιστιαία δεν ήταν μία πεδινή πόλη, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από την σημερινή της θέση. Πωλήσεις οικοπέδων & αγροτεμαχίων ιστιαία (εύβοια). Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση με την φωτιά στην εύβοια, με τον δήμο ιστιαίας να είναι αυτός που τώρα. Μάχη για να μην φτάσει το μέτωπο στην ιστιαία. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.

Ο όμηρος την χαρακτηρίζει ως «πολυστάφυλος ιστιαία», από τους πολλούς αμπελώνες της. Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρίσκεται η εύβοια για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο. Για έκτη ημέρα σήμερα (8/8) η εύβοια βρέθηκε σε πύρινο κλοιό, με τη νύχτα να προβλέπεται δύσκολη. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Οι κοινότητες έχουν εκκενωθεί, ωστόσο κάποιοι κάτοικοι παραμένουν, δίνοντας μάχη για να σώσουν τα σπίτια τους.

Ellada Perioxes Sthn Eyboia 3enodoxeia Dwmatia 3enodoxeia Ellada Perioxes Sthn Istiaia Eyboias 3enodoxeia Ellada Toyristikos Odhgos Elladas Summer Greece
Ellada Perioxes Sthn Eyboia 3enodoxeia Dwmatia 3enodoxeia Ellada Perioxes Sthn Istiaia Eyboias 3enodoxeia Ellada Toyristikos Odhgos Elladas Summer Greece from www.summer-greece.com
Κρίσιμη η κατάσταση, δραματικές εκκλήσεις. Δραματικές στιγμές στην ιστιαία ευβοίας από κατοίκους που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.«θα καούμε, πρέπει να στείλουνε. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Ένα δεύτερο μεγάλο μέτωπο φωτιάς είναι εκείνο που πήρε κατεύθυνση προς ιστιαία. Κάηκαν σπίτια σε γούβες, γερακίου και γαλατσώνα. Η αρχαία ιστιαία δεν ήταν μία πεδινή πόλη, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από την σημερινή της θέση. Λίγο πριν από τις 23:00, στις φλόγες παραδόθηκε η μονοκαρυά, ενώ η φωτιά πλησιάζει και το ψαροπούλι. /  38.950°n 23.150°e  / 38.950;

Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.

Δεν συνέβη, ωστόσο, το ίδιο στις γούβες, τη γερακίου και την γαλατσώνα, όπου συγκρατήθηκαν οι φλόγες, αλλά η πυρκαγιά κύκλωσε δυο και τρεις φορές τα. Ένα δεύτερο μεγάλο μέτωπο φωτιάς είναι εκείνο που πήρε κατεύθυνση προς ιστιαία. Τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος για χωριά γύρω από την ιστιαία και υπογράμμισε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολη η εκκένωση μιας πόλης όπως η ιστιαία. 400μ απο την θάλασσα σε 1850τμ οικοπεδο,ανακαινισμένη. Ιστιαία ευβοίας :είμαστε 40.000 ζωντανοί νεκροί. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Μάχη για να μην φτάσει το μέτωπο στην ιστιαία. Η φωτιά έφτασε και μια ανάσα από το χωριό μηλιές, στα βόρεια της εύβοιας. Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση με την φωτιά στην εύβοια, με τον δήμο ιστιαίας να είναι αυτός που τώρα. Οργή και ξέσπασμα κατοίκων στην ιστιαία. Οι κάτοικοι της βόρειας εύβοιας είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, τα χωριά τους να τυλίγονται στις. Κρίσιμη η κατάσταση, δραματικές εκκλήσεις.

Πωλήσεις οικοπέδων & αγροτεμαχίων ιστιαία (εύβοια). Νέο μήνυμα έστειλε το 112 να εκκενωθούν μηλιές, γαλατσάδες και μονοκαρυά προς ιστιαία λόγω της φωτιάς που είναι ανεξέλεγκτη στη βόρεια εύβοια. Ένα δεύτερο μεγάλο μέτωπο φωτιάς είναι εκείνο που πήρε κατεύθυνση προς ιστιαία. Ώρα μηδέν για την εύβοια: Τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος για χωριά γύρω από την ιστιαία και υπογράμμισε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολη η εκκένωση μιας πόλης όπως η ιστιαία.

541 Otmetok Nravitsya 34 Kommentariev Lovemagicalgreece Lovemagicalgreece V Instagram Presents Tasos Paisi Dream Destinations Greece Instagram
541 Otmetok Nravitsya 34 Kommentariev Lovemagicalgreece Lovemagicalgreece V Instagram Presents Tasos Paisi Dream Destinations Greece Instagram from i.pinimg.com
Αναζήτησε οικόπεδα στο spitogatos.gr και επίλεξε κριτήρια όπως τετραγωνικά, μέγιστη τιμή! Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές σε κατάστημα συνελήφθη άμεσα ημεδαπός σε περιοχή της ιστιαίας ευβοίας, για διάπραξη δύο κλοπών από καταστήματα της περιοχής Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρίσκεται η εύβοια για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο. Ξεκινούσε από την περιοχή που στις μέρες μας χτίστηκε ο ναός της αγίας μαρίας της. Ιστιαία ευβοίας :είμαστε 40.000 ζωντανοί νεκροί. Οι κάτοικοι της βόρειας εύβοιας είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, τα χωριά τους να τυλίγονται στις. Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση με την φωτιά στην εύβοια, με τον δήμο ιστιαίας να είναι αυτός που τώρα.

Ιστιαία ευβοίας :είμαστε 40.000 ζωντανοί νεκροί.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση με την φωτιά στην εύβοια, με τον δήμο ιστιαίας να είναι αυτός που τώρα. /  38.950°n 23.150°e  / 38.950; 400μ απο την θάλασσα σε 1850τμ οικοπεδο,ανακαινισμένη. Τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος για χωριά γύρω από την ιστιαία και υπογράμμισε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολη η εκκένωση μιας πόλης όπως η ιστιαία. Ιστιαία ευβοίας :είμαστε 40.000 ζωντανοί νεκροί. Οι κάτοικοι της βόρειας εύβοιας είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, τα χωριά τους να τυλίγονται στις. Πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι δίνουν ήδη μάχη προκειμένου να μην φτάσει η φωτιά μέχρι την ιστιαία. Εκεί οι κάτοικοι απευθύνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις να τους βοηθήσουν. Η αρχαία ιστιαία δεν ήταν μία πεδινή πόλη, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από την σημερινή της θέση. Οι κοινότητες έχουν εκκενωθεί, ωστόσο κάποιοι κάτοικοι παραμένουν, δίνοντας μάχη για να σώσουν τα σπίτια τους. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Ώρα μηδέν για την εύβοια:

Posting Komentar

0 Komentar